Bent u op zoek naar een plek om uw bedrijf of onderneming te starten, te verplaatsen of uit te breiden? Dan is het goed om te kijken welke vestigingsfactoren daarbij belangrijk zijn. Wat vindt uw doelgroep belangrijk? Wat is beïnvloedbaar (door bijvoorbeeld de gemeente of provincie )? Wat is belangrijk voor uw personeel? En wat is onderscheidend of kan onderscheidend zijn ten opzichte van andere regio’s?

Direct naar: Vestigingsklimaat
Direct naar: Vestigingsfactoren
Direct naar: Inspirerende video's
Direct naar: Interesse in het vestigen van uw bedrijf in Kampen?
Direct naar: Hoofdmenu

Vestigingsklimaat
Het vestigingsklimaat is het geheel van factoren in de omgeving van een bedrijf of van een burger die maken dat een organisatie of persoon zich graag in die gemeente vestigt en/of gevestigd blijft. Verschillende vestigingsfactoren spelen hierbij een belangrijke rol spelen. Elk bedrijf of burger kan hierbij zijn eigen voorkeuren hebben.

Graag helpen we u een handje op weg door middel van dit deze online handleiding met informatie, tips en inspirerende video's. We zetten een aantal vestigingsfactoren op een rij die wij regelmatig tegenkomen in onze gesprekken met de bedrijven en de burgers en komen ondernemers aan het woord. We wensen u veel succes met het bepalen van de juiste vestigingsplaats voor uw bedrijf!

Lees meer over de volgende vestigingsfacoren: 

1. Geografische ligging en bereikbaarheid
2. Samenwerking en kennis spillover
3. Contact tussen gemeente en bedrijfsleven
4. Quality of life
5. Personeel
6. Werklocaties


Bekijk hier nog twee inspirerende video's: 

Interesse in het vestigen van uw bedrijf in Hanzestad Kampen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met citymarketeer Roeland Tameling, 06-17453490/ r.tameling@kampenpartners.nl.

TERUG NAAR MENU

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media