Wil je de Mobiele Felicitatie Eenheid (MFE) op bezoek bij jouw onderneming? Vul dan
onderstaande formulier in!

De MFE staat onder leiding van wethouder Geert Meijering en bestaat uit gastheren, gastvrouwen en andere medewerkers van Kampen Marketing. De MFE komt op verzoek langs bij ondernemingen waar iets te vieren valt. Een jubileum, een gewonnen prijs of een bijzonder succes bijvoorbeeld.

Als je het formulier invult kun jij net als andere ondernemers die de MFE op bezoek willen hebben je gratis aanmelden. Maandelijks wordt minstens één inzending geselecteerd voor een bezoek van de MFE. Inclusief de wethouder Economische Zaken, een grote feestboog, drankjes voor het personeel van de feestende onderneming en natuurlijk aandacht in de regionale media.

Contactgegevens

Voornaam Ongeldige invoer
Achternaam Ongeldige invoer
Onderneming Ongeldige invoer
Aantal medewerkers Ongeldige invoer
E-mail Ongeldig e-mailadres
Aanleiding voor het feestjeOngeldige invoer
Mijn hoogtepunt is Ongeldige invoer
Bijzonderheden Ongeldige invoer


 
De MFE is een initiatief van Kampen Marketing in samenwerking met de Gemeente Kampen en ondernemerskoepel De Hanze. Hiermee willen we ondernemers die gekozen hebben voor Kampen, belonen en bedanken. En natuurlijk willen we hiermee bewijzen dat Kampen hartelijk is voor ondernemende organisaties. Met als uitgangspunt: “nieuwe ondernemers zijn van harte welkom, maar we koesteren vooral ook onze bestaande klanten!”