Op maandagavond 11 oktober organiseren we weer een Stadscafé. Ditmaal in het teken van Kampen All Inclusive: hoe worden we de hartelijkste Hanzestad ter wereld? Daarnaast maakt Kampen Partners bekend welke binnenstadsondernemer zich de hartelijkste ondernemer van het jaar mag noemen. En natuurlijk worden alle aanwezigen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de binnenstad.

Een informele bijeenkomst waarbij de resultaten bekend worden gemaakt van de ‘mystery visits’ die de afgelopen maanden bij meer dan 50 binnenstadsondernemers zijn gehouden. Tijdens deze avond maken inwoners en ondernemers, die een goed idee hebben om de binnenstad van Kampen verder te versterken als hartelijke Hanzestad voor iedereen, ook nog eens kans op een Stadscheque t.w.v. € 2.500,-.

Voor wie? 

Binnenstadsondernemers (detailhandel, horeca en andere ondernemende organisaties).
Mystery visitors.
Alle anderen die bij willen dragen aan versterking van de binnenstad van Kampen.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden via www.kampenallinclusive.nl/stadscafe is verplicht.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media