Uitnodiging workshop Ongehinderd Gastvrij

Gastvrijheid stroomt door de aderen van recreatie-, horeca-, retailondernemer en VVV of Tourist Info medewerkers. Het is dé succesfactor van jouw bedrijf of organisatie in de vrijetijdseconomie!

Het gevoel van gastvrijheid zou vanzelfsprekend moeten zijn voor élke vakantiegast of klant, ook voor de groeiende nichemarkt, mensen met een zorg- of hulpbehoefte. Maar hoe creëer je een geluksmoment voor élke gast en hoe kan je optimaal gastvrij zijn voor ouderen die slecht te been zijn, een jongen die slechtziend is of een gezin waarbij de een gezinslid rolstoelafhankelijk is? Zorg juist in deze periode voor een sterk product met onderscheidende service en gastvrijheid.

We nodigen u en uw personeel uit om deel te nemen aan de exclusieve training, onder leiding van gastvrijheidsgoeroe Niek van den Adel van Ongehinderd Gastvrij. Lees hier meer informatie en resultaten die de training u oplevert, zoals omzetstijging en praktische handvatten.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media