Beste binnenstadondernemer & beste vastgoedeigenaar,

De Stuurgroep Binnenstadmanagement van de stichting Kampen Partners heeft een overzicht opgesteld van cijfers over de binnenstadeconomie. Met deze gegevens wil Kampen ondernemers van buiten de stad verleiden om zich te vestigen in de binnenstad. In de vorm van een placemat kunnen geïnteresseerden lezen over de kansen die Kampen biedt. De placemat wordt verspreid onder bedrijfsmakelaars en andere intermediairs. De informatie is samengevat in een factsheet die ook digitaal beschikbaar is via www.heerlijkondernemeninkampen.nl.

Daarnaast organiseren de binnenstadmanager en de Ondernemersvereniging Kampen een werksessie met binnenstadondernemers en vastgoedeigenaren om contactgegevens van mogelijk nieuwe ondernemers te verzamelen onder het motto:

‘Wie wordt mijn nieuwe buurman?’
U bent van harte uitgenodigd op 21 januari a.s om 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal in Kampen.
  • 19.00 uur: ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 uur: start: de verleiding van Nantes (Roeland Tameling – Kampen Partners)
  • 19.45 uur: werksessie: nieuwe buren vinden
  • 20.30 uur: bijpraten: wat gaan we verder doen de komende tijd? (o.l.v. Leo Hoksbergen)Uiterlijk
  • 21.00 uur: afronding, vervolgafspraken & borrel


Binnenstadondernemers in Kampen hebben er namelijk zelf een groot belang bij, dat ze goede ondernemende buren hebben. Daarom wordt op 21 januari a.s. een werksessie gehouden, waarbij u zelf kunt aangeven welke retailers u het liefst naar Kampen zouden willen halen! Die bedrijven worden vervolgens benaderd door de werkgroep acquisitie van de Stuurgroep Binnenstadmanagement en de binnenstadmanager. Met de placemat als bewijsmateriaal.

Wilt u zich in verband met de praktische organisatie even aanmelden bij ondergetekende?

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-46281800 of via e-mail l.hoksbergen@kampenpartners.nl.

Van harte welkom en tot 21 januari a.s.!

Met vriendelijke groet,

Leo Hoksbergen
Binnenstadsmanager Kampen
Datum & tijd
21 December 2020
19:30 - 22:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media