Wat is Tohopesate?
Beursvloer Kampen Tohopesate is een ruilbeurs waar ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar diensten aanbieden met gesloten beurs.
Tohopesate 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Kampen, BrugMedia als mediapartner, Ma Greet als gastheer, Zalsman als drukker, Cycloon Post als postbezorger, Nico van Maastricht als webdesigner. De organisatie is in handen van Welzijn Kampen.

Hanzetijd
De naam Tohopesate komt uit de Hanzetijd en was de benaming voor een bijeenkomst van kooplieden op de avond voordat de hanzevloot uitvoer.

MaGreet is de plaats van handeling
Al sinds 2005 vindt Tohopesate jaarlijks plaats in maart, elk jaar bij een andere gastheer. Dit jaar is de Ma Greet plaats van handeling.

Meer informatie en aanmelden:
Datum & tijd
04 April 2018
18:00 - 21:00
Adres
Restaurant Magreet
Burgwal 45
Kampen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten
Lees meer artikelen met deze tags:

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media