Kampen Marketing merkt dat het geven van een Kampen Kado bon als Sinterklaasgeschenk elk jaar wint aan populariteit. Met name kort voor Pakjesavond kiezen veel hulp-Sinterklazen voor een cadeaubon die vrijwel overal in Kampen te besteden is. Hierdoor is Sinterklaas – na Kerst – de periode waarin de meeste cadeaubonnen worden gegeven.

Daarnaast roept ondernemerskoepel De Hanze werkgevers in Kampen op, om ook Kampen Kado te doen als alternatief voor het traditionele kerstpakket. Daarmee stimuleren ze de lokale economie, laten ze werknemers kennis maken met de gemeente waarin ze werken en wordt de binding met Kampen versterkt.

Om de ontvangers van een Kampen Kado met kerst te inspireren staat op www.kampenkado.nl nu ook een overzicht van cadeautips voor allerlei verschillende mensen met hun eigen wensen.

Kampen Kado is in coupures van € 5,- en € 10,- verkrijgbaar bij de Kampen Tourist Info in de Stadskazerne, Oudestraat 216 en bij Boekhandel Bos in de Oudestraat in Kampen.

Grotere oplages kunnen direct via e-mail besteld worden op het adres administratie@kampenmarketing.nl
Meer info: Roeland Tameling, 06-17453490

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media