Ondernemerskoepel de Hanze nodigt alle ondernemers uit de gemeente Kampen uit voor eerste ondernemersraad

Maandag 5 maart 2018 organiseert Ondernemerskoepel de Hanze de eerste ondernemersraad voor alle ondernemers uit de gemeente Kampen. Het thema van deze middag is ‘Het ondernemersklimaat in Kampen’. Wat moet er gebeuren om er voor te zorgen dat uw bedrijf in de gemeente Kampen blijft? Wat gaat goed en wat kan beter? Alle ondernemers uit Kampen worden van harte uitgenodigd om hierover samen met de betrokken wethouder en elkaar te praten en te zoeken naar antwoorden op dit vraagstuk.

Deze eerste ondernemersraad wordt georganiseerd door Ondernemerskoepel de Hanze die hierbij de samenwerking heeft gezocht met de Gemeente Kampen, Kampen Marketing, de OVK, VOC en ICK. De missie van de ondernemerskoepel is de kracht van alle Kamper ondernemers bundelen en hierbij de verbinding te zoeken met de politiek, de regio, kennis en maatschappelijke initiatieven en deze samenwerking te professionaliseren. Op deze manier kunnen op een overkoepelend niveau verbindingen worden gelegd en heeft de gemeente één aanspreekpunt. Ondernemerskoepel de Hanze is er niet alleen voor ondernemers die aangesloten zijn bij een vereniging maar juist voor alle ondernemers binnen de gemeente Kampen. Van groot-, midden- en kleinbedrijf tot ZZP’ers en van binnenstad tot industrieterrein en van Kamperveen tot Kamperzeedijk. Het motto is: “iedere ondernemer is lid!” Daarbij wordt voortdurend de samenwerking gezocht met de verschillende ondernemersorganisaties waaronder de VOC, ICK en OVK en met strategische partners als Kampen Marketing en de Gemeente Kampen.

Programma
De eerste ondernemersraad vindt plaats op maandagmiddag 5 maart van 14.00 – 17.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis. Burgemeester Bort Koelewijn en wethouder Geert Meijering (Economische Zaken) zullen hierbij aanwezig zijn. Voorzitter Bart-Jan Gardebroek zal de bijeenkomst openen en gespreksleider Michael Bres zal deze middag op een inspirerende manier leiden. De middag start met een ‘special guest’ die op een prikkelende manier zijn of haar eigen kijk op het ondernemersklimaat van Kampen zal presenteren. Wie dat is blijft nog even geheim maar wordt bekendgemaakt na aanmelding voor deze middag.

Uitkomsten
De uitkomsten van de ondernemersraad worden gebruikt voor een actieplan van Kampen Marketing om ondernemers te werven en te behouden en worden doorgegeven als advies aan het nieuwe College van B&W dat na de gemeenteraadsverkiezingen wordt samengesteld. Bent u 5 maart verhinderd maar wilt u wel uw suggesties delen? Stuur dan een e-mail naar ondernemers@kampenmarketing.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor de ondernemersraad kan eenvoudig en gratis door u te registreren op ondernemersraad5maart.eventbrite.nl. Bent u verhinderd maar wilt u wel uitnodigingen ontvangen voor toekomstige ondernemersraad sessies? Stuur dan een mailtje naar ondernemers@kampenmarketing.nl waarin uw contactgegevens staan vermeld.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media