Beste deelnemer van de Denktank N50 en andere betrokkenen bij de N50,

Graag nodigen wij u alvast uit voor de volgende denktank N50 bijeenkomst op maandag 1 oktober van 14.00 – 16:00 uur in het stadhuis van Kampen.

De heer Wim van den Haak, omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat met betrekking tot de verdubbeling van de N50 is bij dit overleg aanwezig. Hij wil tijdens dit
overleg graag in gesprek met ondernemers over de verdubbeling van de N50.

De denktank N50 is ontstaan vanwege het belang van deze verdubbeling voor ondernemers.
Wij rekenen daarom op uw komst.

De agenda en eventuele stukken ontvangt u voor de bijeenkomst van ons.

U kunt zich alvast voor deze bijeenkomst opgeven via een mailtje aan Gerdi de Vries, gerdi.devries@pm3o.nl parkmanager Rijksweg 50 en projectmedewerker van de Denktank N50 vanuit de werkgeversaanpak Slimme & Duurzame Mobiliteit regio Zwolle.

N.B. Kent u andere geïnteresseerde ondernemers, die graag mee willen denken over de bereikbaarheid van Kampen en de verdubbeling van de N50? Stuur deze uitnodiging gerust aan hen door.

Foto:wikipedia

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media