ZomerOndernemer sluit af met feestelijke kick out in PEC Zwolle stadion

Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben jongeren uit Zwolle en omgeving kennis gemaakt met het ondernemerschap. Ze kregen begeleiding, presentaties en workshops van ervaren ondernemers. Op 31 augustus 2018 is de grote dag voor de deelnemers. Dan presenteren ze hun eigen onderneming tijdens de feestelijke kick out van ZomerOndernemer Zwolle in Mac3park Stadion, PEC Zwolle.

De jongeren tussen de 15 en 23 jaar werkten in hun zomervakantie naar dit feestelijke moment toe. Onder begeleiding van professionele trainers startten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvingen een startkapitaal en waren verzekerd. Dankzij de steun van sponsoren als Rabobank, Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en konden de jongeren gratis deelnemen aan het project ZomerOndernemer.

Op bezoek bij ervaren ondernemers

De deelnemers waren iedere week te gast bij lokale ondernemers uit de regio. Het project begon bij de Rabobank IJsseldelta. Daarna bezochten ze onder anderen Bloem & Styling ‘Aan de Zeven Alleetjes’ en waren te gast bij Giel’s. Ook namen ze een kijkje in de keuken bij McDonald’s Zwolle Zuid.

Feestelijke kick out

Het project sluit op 31 augustus af met een feestelijke kick out in IJsseldelta Stadion, PEC Zwolle. De deelnemers presenteren hun bedrijf tijdens een ondernemersmarkt en ontvangen het officiële ZomerOndernemer certificaat. Ook maakt het project de regionale winnaar bekend die mag deelnemen aan de landelijke finale op 11 oktober. Iedereen is van harte welkom op 31 augustus vanaf 15.30 uur in het IJsseldelta Stadion in Zwolle. Aanmelden kan via info@stichtingtne.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media