Het gaat goed met de economie, ook in Kampen. Bedrijven groeien en steeds meer mensen hebben een baan. Maar juist in deze economisch goede tijden zien we dat de arbeidsmarkt nog onevenwichtigheden kent. Aan de ene kant krijgen bedrijven vacatures niet of moeilijk vervuld. Aan de andere kant komen bijvoorbeeld oudere werkzoekenden maar mondjesmaat weer aan de slag en werken vrouwen relatief vaak in een deeltijdbaan. Het is belangrijk dat vraag en aanbod elkaar gemakkelijk en snel vinden, zeker aangezien de tekorten in sectoren als het onderwijs, de zorg en de techniek waarschijnlijk nog verder gaan oplopen.

Daarom organiseert Ondernemersplatform De Hanze op 10 september van 17.00 tot 19.30 uur in het stadhuis van Kampen over dit thema een speciale Ondernemersraad sessie.

Aanmelden kan via www.ondernemersraadkampen.nl en meer informatie is ook te vinden op www.bedrijveninkampen.nl

De Ondernemersraad is een initiatief van De Hanze in samenwerking met o.a. de Gemeente Kampen, Kampen Marketing, OVK, VOC en ICK.

De uitkomsten van de ondernemersraad worden gebruikt voor projecten om beter in te spelen op de personeelsbehoefte van ondernemers in Kampen, als aanbevelingen voor de politiek en als start voor nieuwe ondernemersinitiatieven.

Programma 
De Ondernemersraad sessie start met een inloop om 16.30 uur en voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd door de Gemeente Kampen. Wethouder Geert Meijering (Economische Zaken) en Jan Peter van der Sluis (Arbeidsparticipatie) zijn ook van de partij. Het gesprek met u en de andere aanwezigen wordt weer begeleid door Michael Bres en zoals gebruikelijk hebben we ook weer een prikkelende mystery speaker die een persoonlijke inleiding verzorgt.

Het programma op hoofdlijnen:
16.30 uur: inloop en ontvangst
17.00 uur: welkom en korte terugblik op resultaten van de vorige Ondernemersraad
17.15 uur: prikkelende inleidingen en discussies o.l.v. Michael Bres
19.00 uur: afronding, conclusies en vervolgafspraken
Aansluitend: netwerkborrel

Samen zorgen we ervoor dat Kampen een echte hartelijke Hanzestad is en blijft. Ook voor ondernemers!

Bent u 10 september verhinderd maar wilt u wel uw suggesties delen? Stuur dan een e-mail naar ondernemers@kampenmarketing.nl.

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor toekomstige Ondernemersraad sessies? Ook dat kan met een mailtje naar ondernemers@kampenmarketing.nl waarin uw contactgegevens staan vermeld.


Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media