Hallo hallo! Wij (Nordy Visser & Jacco Brink) zijn 2 enthousiaste ondernemers uit gemeente Kampen. Omdat we beide zelfstandig werken, fulltime en parttime, missen we soms iemand voor een korte vraag of een gezellig koffiezetapparaat gesprek. En daarom willen wij samen proberen om een flex werkplek op poten te zetten in Kampen! Hoe wij onze ideale werkplek zien? Een goed aangeklede ruimte met meerdere bureau's, een grote lunchruimte waar je samen wat kan eten, aparte kamers voor gesprekken met mogelijke klanten en een misschien zelfs wel een zaal voor een spreker of informatie avond! Dit kost natuurlijk geld, en daarom zijn wij opzoek naar meerdere zelfstandige ondernemers om zo de kosten te kunnen delen en zo zo laag mogelijk te houden!

Hoe het er uit gaat zien? Geen idee. Hoeveel het gaat kosten? niet bekend. Het staat nog in de kinderschoenen maar we willen de potentieel belangstellenden graag vanaf het begin betrekken. Door deze enquete in te vullen helpen jullie ons om beter inzicht te krijgen wat Kampen mist, en hoe we dit moeten aanpakken. Onze dank is groot, en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Via de mail wordt je op de hoogte gehouden met de ontwikkelingen rondom de nieuwe plek in Kampen.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media