Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Innovation Expo 2018 (IE18) op 4 oktober in Rotterdam. Graag willen we samen met jou een bezoek brengen aan dit evenement waar bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheid elkaar ontmoeten.

IE18 biedt het podium voor spraakmakende innovaties op de gebieden: circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid, voedsel en sleuteltechnologieën. Zo’n 200 exposanten kun je ontmoeten op 4 oktober: Wellsun, Wolk, Hardt Hyperloop, Sustonable, Liquidseal, Sustainder, TAHMO maar ook lokale grensverleggende innovators, Van Remmen en Cloudgarden laten zien waar Nederland als innovatieland voor staat. De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals en convenanten. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

Programma – donderdag 4 oktober 2018
07:30 uur Vertrek vanuit Zwolle
09:30 uur Aankomst Rotterdam
Bezoek aan de Innovation Expo 2018
18:00 uur Vertrek naar restaurant
20:00 uur Vertrek uit Rotterdam
22:00 uur Aankomst in Zwolle

Vertrek – opstapplaats
We vertrekken om 07.30 uur vanaf de parkeerplaats (linkerzijde) bij het Van der Valk Hotel Zwolle.

https://www.hotelzwolle.nl/media/7082411/routebeschrijving_hotel__zwolle.pdf

Aanmelden
Meld je aan voor maandag 30 juli via de link onder aan deze website.
De kosten voor excursie, toegangskaart en diner bedragen €79,50 ex. btw.

Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan op https://www.innovatie-estafette.nl/innovation-expo-2018-nl voor meer informatie.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media