Zoals jullie weten is de N50 tussen Zwolle en Kampen van 27 juli tot 13 augustus afgesloten. Daarom biedt de gemeente Kampen, in samenwerking met een aantal fietsenwinkels in Kampen, inwoners van de gemeente Kampen en mensen die in de gemeente Kampen werken de kans om gratis een e-bike te proberen tijdens de wegwerkzaamheden. Wellicht is dit ook iets voor jullie of jullie medewerkers of de leden van uw organisatie of vereniging. Willen jullie hen hierop attenderen? We hebben aan deze mail een digitale flyer toegevoegd die u gemakkelijk kunt verspreiden via e-mail of via uw website.


Fietsen Werkt!

Fietsen werkt... altijd. Fietsende werknemers zijn goed voor uw bedrijf. Het is wetenschappelijk aangetoond dat fietsen stress verlaagt. Daarnaast dragen fietsende werknemers bij aan een beter milieu, een betere bereikbaarheid (ze zitten immers niet in een auto tijdens de spits) en aan hun eigen gezondheid; fietsende werknemers zijn minder vaak ziek en de concentratie verbetert.

De 4 bouwstenen van fietsstimulering:

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met fietsstimulering? Dan hebben wij als houvast 4 bouwstenen:

- inzicht krijgen
- belonen
- de basis op orde
- pak door!

Meer informatie over deze 4 pijlers vindt u op www.fietsenwerkt.nl/werkgevers
Wil u meer informatie? Neem van contact op met Tineke de Nooij (t.denooij@kampen.nl)

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media