Gemeenteraadslid, statenlid, overheidsbestuurder, ondernemer of werkzaam in het onderwijs? Kom dan naar één van de vier avonden die Regio Zwolle voor u organiseert. Laat u informeren over de kansen die het samenwerken binnen Regio Zwolle biedt.


Wat kunt u verwachten in een van de vier avondetappes?


Regio Zwolle kent een lichte bestuurlijke samenwerking tussen twintig gemeenten en vier provinciebesturen. Sinds 2009 timmert Regio Zwolle aan de weg. Vanaf 2019 gaat Regio Zwolle vanuit een integrale Nieuwe Agenda op pad. Bestuurders van gemeenten, bedrijfsleven, onderwijs en andere maatschappelijke organisaties zijn in afstemming met hun achterban tot deze Nieuwe Agenda met vijf vraagstukken gekomen: economie, menselijk kapitaal, leefomgeving, bereikbaarheid en energie. Wij praten u graag bij over deze vraagstukken op de avond van uw keuze en wat u hieraan zou kunnen bijdragen. Ook is er ruimte om in gesprek te gaan met lokale ondernemers, mensen uit het onderwijs en raads- en statenleden uit andere gemeenten en provincies.

Aanmelden
Wij vragen u om uiterlijk 27 juli 2018 aan te melden voor één van de vier avonden via deze link.

Locaties
De Regio Zwolle vierdaagse vindt plaats op vier verschillende locaties in de regio. Past de locatie of de datum niet? Maak dan de keuze voor één van de andere bijeenkomsten.


Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media