Hoe houden we Kampen optimaal bereikbaar voor ondernemers, hun personeel en hun goederen? Dat was de vraag die centraal stond bij de vorige Ondernemersraad, 4 juni jl. U leest het in dit verslag van de Ondernemersraad over bereikbaarheid.

Onder begeleiding van Michael Bres werden drie kernthema’s besproken:
  • Bereikbaar Kampen
  • Bundeling van krachten
  • Ruimte om te groeien
Dit leverde niet alleen een levendige discussie op, maar ook concrete acties om op te pakken door ondernemers en politici. Daarnaast hebben de aanwezigen afgesproken om een soort verlanglijst / actielijst namens ondernemend Kampen op te stellen en aan te bieden aan het gemeentebestuur.
Een uitgebreid verslag is te downloaden via deze pdflink.

De voorbereidingen voor de volgende Ondernemersraad sessie zijn inmiddels in volle gang. Reserveer daarom alvast maandag 10 september ruimte in uw agenda. Het onderwerp van die bijeenkomst is Arbeidsmarkt: krapte, kansen en kwaliteitseisen. Ook deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Ondernemersplatform De Hanze in samenwerking met o.a. de Gemeente Kampen, Kampen Marketing, OVK, VOC en ICK.

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor toekomstige Ondernemersraad sessies? Dat kan met een mailtje naar ondernemers@kampenmarketing.nl waarin uw contactgegevens staan vermeld.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media