De binnenstadsondernemers van Kampen krijgen kraampjes voor afhaalbestellingen. Daarnaast hebben meerdere vrijwilligers zich spontaan aangemeld om bestellingen te bezorgen voor iedereen die niet zelf spullen kunnen ophalen. De vrijwilligers zetten zich normaal gesproken in om gasten in de stad ontvangen, maar gaan er nu zelf op uit.

Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen heeft hierover een bericht gestuurd naar de ondernemers met de volgende tekst:

“Afgelopen weekend ontvingen we helaas weer het moeilijke bericht dat alle niet-essentiële winkels en de horeca weer moesten sluiten. Opnieuw een harde klap voor velen van jullie!

Toch willen we niet bij de pakken neerzitten, want samen blijven we sterk! Het kopen in een winkel of horecazaak is niet meer toegestaan, maar het bezorgen en afhalen gelukkig nog wel. Dit willen we via de diverse media weer actief gaan promoten, o.a. via www.bezorgeninkampen.nl.

Om jullie daarin nog meer te ondersteunen gaan we ook bij alle niet-essentiële winkels die dit willen een kraampje voor de deur neerzetten. Deze kraam kunnen jullie dan als afhaalpunt gebruiken voor bestellingen die worden gedaan.

De gemeente is bereid hieraan mee te werken, maar geeft wel een aantal strikte voorwaarden mee.

(…)

Niet elke klant is in de gelegenheid om bestellingen te komen afhalen. Daarvoor hebben we contact gelegd met de organisatie van Tourist Info Kampen. Een groep vrijwilligers heeft zich aangeboden te helpen bij het bezorgen van bestellingen van de binnenstadondernemers. Fantastisch hoe ze ons hierin willen helpen!

Graag maken we van dit aanbod gebruik.(…)

Hopelijk worden jullie hiermee een beetje geholpen in deze moeilijke tijd. Veel succes de komende tijd.


Ook wensen we jullie fijne kerstdagen!

Met vriendelijke groet,

Leo Hoksbergen, binnenstadmanager

Michiel de Groot, voorzitter BOK”.

Foto ter illustratie: fietskoerier

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media