Word jij Smaakmaker van de IJsseldelta?

Ben jij ondernemer in de agrarische sector, horeca of vrijetijdssector en heb je een idee om een product of dienst te ontwikkelen gerelateerd aan voeding? Dan is dit je kans om professionele begeleiding te krijgen van idee tot realisatie.

programma folder A5 Smaakmakerstraject nov2021 LR2

‘Smaakmakers IJsseldelta’ biedt een praktisch ontwikkel programma voor ondernemers tot smaakmaker aan in januari tot en met april 2022. In zes sessies van een dagdeel, met een balans tussen theorie en praktijk, word je in een kleine groep meegenomen van idee naar nieuw product. Geen praatsessies maar actief aan de slag, ondersteund en gestuurd door ervaren ondernemers, marketeers en andere specialisten. Na de zes sessies heb je duidelijke stappen gezet in de ontwikkeling van een nieuw product of dienst, inclusief identiteit en zicht op de afzetmarkt. Het exclusieve programma is toegankelijk voor 10 vooruitstrevende ondernemers uit Zwolle, Kampen en Zwartewaterland.

IJsseldelta Marketing onderdeel van MarketingOost

Meer informatie en aanmelden:
https://www.ontdekdeijsseldelta.nl/actueel/5266/word-smaakmaker-van-de-ijsseldelta-/


Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media