De ijsbaan op de Plantage willen we graag laten doorgaan, zoals het er nu voorstaat kan de ijsbaan met een coronatoegangsbewijs tot 18.00 uur toegankelijk blijven. Het is nog wel afwachten wat de persconferentie van 3 december brengt. We hebben een super samenwerking met de horecabedrijven aan de Plantage dus we gaan ervoor een sfeervolle attractie te bouwen. De verbinding met Kerst in Oud Kampen was natuurlijk geweldig maar dit evenement kan helaas niet doorgaan. Met de ijsbaan brengen we dan toch een beetje gezelligheid in de stad.

Tot slot, vanwege de coronamaatregelen vervallen helaas de koopavonden tijdens de feestdagen. Bedenk zelf een leuke actie voor de winterperiode of richt je etalage nog eens wat mooier voor de kerst in. Kortom, verras je klant, alle beetjes helpen! Laten we er samen voor blijven gaan! En heb je vragen, kom je ergens niet uit of heb je hulp nodig met je bedrijf? Laat het weten. We staan voor je klaar. Weet dat!
BOK, Binnenstadsondernemers Kampen
Logo BOK, Binnenstadsondernemers Kampen

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media