Update projectwebsite 'Aanpak transitie en transformatie Binnenstad Kampen' - inschrijving werksessies uitvoeringsprogramma

Nu de ontwikkelingsstrategie voor de binnenstad van Kampen gereed is (waar gaan we heen?), kunnen we aan de slag met het uitvoeringsprogramma (hoe gaan we te werk?). Hierin beschrijven we de acties, maatregelen en middelen die de komende jaren ingezet worden om de binnenstad van Kampen zo aantrekkelijk en toekomstbestendig mogelijk te maken en te houden.

Hiervoor organiseren wij op korte termijn enkele werksessies voor ondernemers, eigenaren, bewoners en andere belanghebbenden uit de binnenstad van Kampen. De werksessies zijn bedoeld om per deelgebied de strategie verder uit te werken. De opbrengst wordt vervolgens door DTNP verwerkt tot een compleet uitvoeringsprogramma.

Meer informatie over de werksessies en de inschrijving vindt u op de website van DTNP.


Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media