Net voor de zomer heeft Kampen Partners een bijzonder succesvolle online training georganiseerd voor recreatie- en toerisme ondernemers in de gemeente Kampen. Een aantal bedrijven kon haar medewerkers niet mee laten doen door de coronaperikelen. Daarom is nu een herkansing opgezet.

Deventer Marketing organiseert samen met Kampen Partners en Hanzesteden Marketing nogmaals een ‘hospitality challenge’ voor alle vrijetijdsondernemers in de gemeentes Kampen en Deventer. Ook ondernemers uit de andere Hanzesteden mogen meedoen. Op die manier willen de Hanzesteden juist in coronatijd hun online en offline gastvrijheid voor Nederlandse en Duitse bezoekers versterken.


Challenge
Alle deelnemers krijgen een maand lang dagelijks een mini opdracht waarmee ze direct aan de slag kunnen. Met tips voor een gastvrije ontvangst van Duitse en andere bezoekers, acties waarmee ze elkaar kunnen steunen en met originele inspiratie waarmee ze hun gasten een ‘warm bad’ geven. Zo verhogen ze de waardering van hun klanten en gasten, worden drempels verlaagd om plaatsen als Kampen en Deventer te bezoeken en levert dat uiteindelijk meer omzet op.


Kick-off
Dinsdagavond 5 oktober vindt de online kick-off plaats. Hospitality expert Hester Timmerman deelt haar kennis tijdens een interactieve workshop en Nina Krockow (auteur van ‘Zakendoen in Duitsland’) vertelt over culturele verschillen met onze oosterburen. Alle deelnemers kunnen vragen stellen over de opzet van de online training, die de dag erna begint. Op de website www.hanzestedenmarketing.nl staat meer informatie over de aanpak. Online aanmelden voor de kick-off en de challenge via https://www.toerismevan.nl/aanmelden-hospitality-deventer/ is gratis, maar wel verplicht.


Internationale samenwerking
Kampen Partners en 13 andere Hanzesteden in de Duits-Nederlandse grensregio werken grensoverschrijdend samen met steun van de Europese Unie (INTERREG-project). Het doel is de Hanzebeleving bij zowel de bezoeker als de inwoner te versterken. Het project wordt gecoördineerd door Toerisme VAN en Marketing Oost (Hanzesteden Marketing).

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media