1. Schrijf je in voor de Veilig Ondernemen Avond op 20 september
2. Ontvang instructies voor de 14-dagen challenge in je mailbox
3. Win een boekkluis of een van de andere leuke prijzenVeel mensen werken nu vanuit huis en dat levert ideale omstandigheden voor inbrekers op. Daar kun je praktische acties tegen ondernemen. Want voorkomen is beter dan genezen. Maar Veilig Ondernemen is veel meer dan dat. Denk maar aan brandveiligheid van je pand en je voorraden. Aan een schone, prettige bedrijfsomgeving waar je medewerkers en klanten zich op hun gemak voelen. Schoon, heel en veilig. Dat zijn de kernwoorden van deze challenge.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving


Dagelijks zichtbaar resultaat 

In 14 dagen gaan de facility managers, KAM managers en anderen op bedrijventerreinen en in de binnenstad van Kampen dagelijks aan de slag met eenvoudige tips en opdrachten van experts die bij de politie, brandweer, Interpolis en de parkmanagement organisatie werken. Met zichtbare, concrete resultaten voor de ondernemer. En een veiliger bedrijfsomgeving. Want het hoeft niet duur te zijn, er zijn eenvoudige verbeteracties op te pakken en dat kost minder tijd dan je zou denken. Het is gewoon een kwestie van aan de slag gaan. Wij helpen je om in actie te komen en resultaat te boeken binnen twee weken.

En het leuke is: omdat we ook ervaringen met elkaar uitwisselen in de WhatsApp deelnemersgroep, versterk je ook je netwerk met collega’s die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij. Gedeelde smart is halve smart en gedeeld succes is dubbel feest!
Deze challenge kost normaal gesproken € 4.000,- per groep, maar kan mede dankzij de hulp van Kampen Partners gratis worden aangeboden. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. En er zijn mooie prijzen te winnen!20 September: Kick-Off tijdens veilig ondernemen avond 

We starten met een kick-off tijdens de Veilig Ondernemen bijeenkomst op maandag 20 september om 17 uur. Meteen een mooi moment om kennis te maken met de andere deelnemers en de wijkagent, Gert-Jan Crielaard.

Afbeelding met tekst, persoon, buiten, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vanaf 21 september krijg je vervolgens dagelijks een mini-opdracht in je mailbox:
  • tips van de politie
  • tips van de brandweer
  • tips van Interpolis en Kampen Partners

Doe je mee? 

Meld je aan voor de Veilig Ondernemen avond via: https://bit.ly/veiligondernemenkampen 

Kun je niet deelnemen aan de bijeenkomst, maar wil je wel meedoen aan de Challenge? Stuur dan een mail naar r.tameling@kampenpartners.nl of bel eerst met Roeland Tameling via 06-17453490.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media