Beschikt jouw bedrijf over 1 of meerdere toiletlocaties? Stel jouw toilet dan open voor onze gasten en maak deze vindbaar via de HogeNood app. Met de HogeNood app vind je namelijk direct het dichtstbijzijnde toegankelijke toilet met je smartphone. HogeNood laat je de route naar het toilet
zien, geeft voorzieningen weer – denk aan een rolstoel toegankelijk toilet- en geeft reviews van voorgaande bezoekers.

Op de ranglijst van de toiletvriendelijkste gemeenten van Nederland staat Kampen op plaats 161 van de 355. We staan dus wel in het linker rijtje, maar komen nog lang niet in de buurt van de Champions League. En daar kunnen we simpel verandering in brengen. Ga naar https://www.hogenood.nl/toilet-toevoegen en vul het formulier in. Zo maken we onze Hanzestad nog een stukje hartelijker!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media