rivacy en AVG.
Vanaf 25 mei moet je het als ondernemer voor elkaar hebben. Waarom gaan we woensdag 30 mei dan toch nog praten over dit onderwerp? Omdat nog lang niet iedereen klaar is, of – erger nog! – de verkeerde dingen heeft gedaan. Daarom nodigt Open Coffee Kampen ondernemers uit om de presentatie van ACF Bentveld uit Emmeloord over de AVG bij te wonen. 


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de OCK en je bent vn harte welkom om als ondernemer mee te praten op 30 mei om 09.00 uur in Café Paatje in de Stadskazerne in Kampen.

Meer over OCK
Wil jij als ondernemer eens op een ongedwongen wijze praten met andere ondernemers in je stad? Kennismaken en kennis delen met collega's en je netwerk vergroten? Dan is de Open Coffee Kampen (OCK) echt iets voor jou. Op de laatste woensdagochtend van mei treffen we elkaar in Café Paatje, op de eerste verdieping in de Stadskazerne. Open Coffee staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Juist deze vrijblijvendheid maakt Open Coffee anders dan de netwerkbijeenkomsten die vanuit de eigen netwerkclubs georganiseerd worden. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen. Want dat is natuurlijk de opzet van de Open Coffee. Elkaar leren kennen, elkaar werk gunnen, meedenken met elkaar en wellicht samenwerken. 

Andere Open Coffee momenten
Kunt u niet maar wilt u wel graag een keertje langskomen? Check dan de zakelijke agenda op bedrijveninkampen.nl.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media