Op 23 maart kregen de horecaondernemers in de binnenstad van Kampen allemaal een gratis stoepbord. Als warming-up voor het nieuwe seizoen en als steuntje in de rug in coronatijd. De eerste exemplaren werden feestelijk overhandigd door Jimmy Croymans aan zijn collega’s.


Toeristisch seizoen

De lente is begonnen, de zon begint weer te schijnen. Letterlijk en figuurlijk. Want de horeca ondernemers zijn optimistisch over de komende maanden. Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen vertelt waarom: “we hopen erop dat de terrassen onder voorwaarden gauw weer mogen worden gebruikt en het landelijke vaccinatieprogramma begint ook op stoom te raken. Wij staan met zijn allen graag klaar om straks weer bezoekers in de stad te mogen ontvangen. Coronaproof natuurlijk.”
 

Uniforme uitstraling

Nu wordt de horeca vooral gepromoot via www.afhaleninkampen.nl en www.bezorgeninkampen.nl. Met de stoepborden kunnen ondernemers straks laten zien dat ze weer open zijn en welke regels er van toepassing zijn voor een plezierige en veilige ontvangst. En omdat alle horeca eigenaren dezelfde stoepborden krijgen, blijft de hoogwaardige uitstraling van de binnenstad behouden. Hoksbergen: “waar andere steden steeds meer last krijgen van verrommeling, gaan wij nu juist voor kwaliteit. Daar is samenwerking voor nodig en gelukkig gaat dat in Kampen hartstikke goed!”

 

Ondersteuning

De stoepborden actie is een gezamenlijk initiatief van de stichting Horeca Kampen met de stichting Kampen Partners, die verantwoordelijk is voor het binnenstadsmanagement en de citymarketing van Kampen. De borden worden voor een groot deel betaald door de Provincie Overijssel, die in het kader van de crisisaanpak extra budgetten voor ondernemersondersteuning heeft vrijgemaakt.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media