Op woensdagavond 20 juni organiseren Kampen Marketing, gemeente Kampen, de OVK en de provincie Overijssel het tweede stadscafé van Kampen. Tijdens deze avond maken mensen die een goed idee hebben om de binnenstad van Kampen verder te versterken kans op een Stadscheque t.w.v. € 2.500,-. Dit kan door tijdens het Stadscafé Kampen het idee te presenteren.

Van idee naar actie
De afgelopen maanden hebben allerlei mensen en organisaties meegedacht over verdere versterking van de binnenstad. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens het Stadscafé Kampen, dat 20 juni vanaf 19.30 uur plaatsvindt in het Gouden Hart hotel. Maar er zijn ook allerlei particuliere en ondernemende initiatieven die morgen al kunnen starten. Daarvoor stelt de Provincie Overijssel Stadscheques beschikbaar ter waarde van € 2.500,-. Om hierop kans te maken wordt iedereen in Kampen uitgedaagd zijn of haar idee te presenteren tijdens het Stadscafé.

Gratis presentatietraining
Mensen met plannen waarmee de binnenstad de profilering van Kampen als hartelijke Hanzestad aan het water wordt versterkt, worden van harte uitgenodigd zich aan te melden via l.zaaijer@kampen.nl. Dit kan tot en met 6 juni. Een deskundige jury onder leiding van Frans Holleman (voorzitter Kampen Marketing) geeft op 20 juni adviezen en bepaalt wie voor extra ondersteuning in aanmerking komt. Ter voorbereiding op de presentatie of ‘pitch’ krijgt iedereen die zich aanmeldt en dat leuk vindt gratis ondersteuning van een presentatiecoach.

Iedereen welkom
Alle mensen die naar de pitches willen luisteren, zelf plannen hebben of op een andere manier betrokken zijn bij de binnenstad van Kampen zijn welkom vanaf 19.00 uur, de bijeenkomst start om 19.30 uur. Deelname is gratis, je kunt je online aanmelden via www.stadscafekampen.nl..
Deze editie van het Stadscafé Kampen wordt georganiseerd door Kampen Marketing in samenwerking met de Gemeente Kampen, de OVK en de Provincie Overijssel.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media