De campagne van Kampen Partners om Kampen Kado bonnen 25% extra waarde te geven in horecabedrijven is een doorslaand succes. Alleen al in de maand december 2020 zijn er voor € 24.000,- aan cadeaubonnen besteld door mensen en organisaties in Kampen. Tel daar € 25,- bij op en dan weet je dat dit in restaurants en bars voor de ondernemers én voor de consumenten € 6.000,- voordeel oplevert.

Ook in 2021 zijn er weer volop aanleidingen om Kampen Kado bonnen te bestellen via administratie@kampenpartners.nl of met een berichtje naar 06-17453490 (Roeland Tameling):

  • De verjaardag van je zusje
  • Valentijnsdag (14 februari)
  • Secretaressedag (15 april)
  • Gewoon zomaar, spontaan
  • Voor jezelf om 25% voordeel te pakken
  • Als investering in de horeca (en andere ondernemers in crisistijd)

Over de Horekadobon

De Horekadobon is de Kampen Kadobon mét extra waarde. De Kampen Kadobon bestaat al een paar jaar en is normaal gesproken bij een aantal afgiftepunten te koop. Momenteel is de kadobon eenvoudig per mail of whatsapp te koop en in te wisselen bij veel Kamper ondernemers. Om de horeca een steuntje in de rug te geven is de bon tijdelijk 25% méér waard wanneer je deze inlevert bij de de deelnemende horecaondernemers in de binnenstad van Kampen. Dat betekent dat je een bon met een waarde van €5 tijdelijk kunt verzilveren voor €6,25 en een bon van €10 nu een waarde heeft van €12,50. Dit geldt momenteel voor de afhaal- en bezorgopties en later weer bij een fysiek bezoek aan je favoriete restaurant, lunchroom of café. Deze actie is van toepassing op iedere Kampen Kadobon. De bon die je thuis nog in het keukenlaatje hebt liggen kan je hier dus ook voor gebruiken.


Kijk voor meer informatie en bestellen op www.horekadobon.nl

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media