Heet je gast met een auditieve beperking welkom in gebarentaal

Stel je eens voor dat jij een gast met een auditieve beperking in gebarentaal ‘welkom’ kunt heten, of een vraag kunnen stellen als; ‘kan ik u helpen?’ of ‘wilt u een koffie of wilt u thee bestellen?’ Hoe mooi zou dat zijn. Een eerste stap naar elkaar beter proberen te begrijpen is dan al gezet.


Op 3 december, tijdens de WereldGehandicaptenDag, lanceerde MKB Toegankelijk een video met de titel ‘Stoomcursus – Gebarentaal voor ondernemers’. Kampen Partners werkt achter de schermen hard aan het programma “Kampen All Inclusive”. De citymarketing organisatie vindt het een goede zaak om ondernemers een aantal basisgebaren aan te reiken zodat zij mensen met een auditieve beperking gastvrij kunnen benaderen. Zo worden we de hartelijkste Hanzestad ter wereld!


Lees verder op https://www.mkbtoegankelijk.nl/gebarentaal-voor-ondernemers/

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media