We zijn allen bekend met de bijzondere binnenstad van Kampen – waar haar rijke geschiedenis nog volop zichtbaar is in de vele oude gebouwen, het stratenpatroon en de kades. Helaas ontkomt ook Kampen niet aan de landelijke trend van leeglopende centrumgebieden. De opgave nu is om de binnenstad van Kampen toekomstbestendig te maken. En daarbij hebben wij ook jouw inbreng nodig!

De binnenstad is van iedereen, een centrale plek in de stad waar de functies wonen, werken, winkelen en beleven bij elkaar komen. De binnenstad heeft dan ook veel betrokkenen en belanghebbenden, waaronder ondernemers, (vastgoed)eigenaren, bewoners, burgers en bezoekers. De ambitie gedurende dit project is om bewust te zijn van de bijzondere positie van de binnenstad en ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zo veel mogelijk worden meegenomen in het proces.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van de binnenstad van Kampen!

 

Lees verder via https://binnenstadkampen.dtnp.nl/ en meld je aan voor online updates

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media