IRIS Onderwijs & Opvang uit Kampen verraste maandag 5 oktober - de Dag van de Leraar - haar onderwijsmedewerkers met een Kampen Kadobon. Als dank voor hun inzet en tegelijkertijd om de stadseconomie te steunen.

 

Tijdens de Dag van de Leraar staan mensen wereldwijd stil bij het belang van onderwijs. In Nederland valt deze dag altijd in de Nationale Onderwijsweek. Het is een dag waarop leerkrachten in het zonnetje worden gezet. Traditioneel geeft IRIS dan een attentie aan juffen, meesters en ondersteunend onderwijspersoneel. Dit als extra blijk van waardering voor hun inzet.


Dag van de Pedagogisch Medewerker

Ook op de Dag van de Pedagogisch Medewerker, dit jaar op 17 september, werden Kampen Kadobonnen uitgedeeld. Toen aan de medewerkers van IRIS Opvang. Samen met collega Muriël Schrijver ging Suzan de With, manager IRIS Opvang, die dag vroeg op pad om alle vijftig opvangmedewerkers een Kampen Kadobon te overhandigen. De With: ‘Een ouder schoot mij even aan en vertelde dat we echt toppers hebben rondlopen op onze locaties. Ik vond het mooi dat ze dat zei, want dat is precies de boodschap van de attentie die we uitdeelden.’

Lokale economie
Door medewerkers de Kampen Kadobonnen te geven, steunt IRIS Onderwijs & Opvang de lokale economie. Zeker in deze tijden van corona wil de organisatie voor onderwijs en opvang de lokale middenstand een hart onder de riem steken.

Wil je ook ook je medewerkers verrassen met een Kampen Kadobon? Kijk voor meer informatie op www.kampenkado.nl

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media