Beste ondernemers,

Graag jullie aandacht voor het volgende. Stichting de Kunstbrug heeft het initiatief genomen voor het opzetten van een unieke kunstroute door de binnenstad.  Het idee is om op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober a.s. in de etalages en/of winkels van de binnenstadondernemers een ruimte te mogen gebruiken waar kunst komt te staan of te hangen. Elke ondernemer kan zelf aangeven welke kunstuiting men het beste vindt passen in de eigen etalage.

Onder het motto "Hartelijke Hanzestad, koop, kunst en kerkroute", wordt er een route door de binnenstad uitgewerkt en breed gepromoot in samenwerking met Kampen Partners.

Wil je hieraan meedoen? Laat dit dan weten aan de Kunstbrug via info@dekunstbrug.nl
Contactpersoon is Mirriam Bouwmeester, telefoon 06-54686467.
Vanuit de Kunstbrug kun je ook nog een bezoekje verwachten of je wilt meedoen. Hoe meer deelnemers, hoe mooier de kunstroute door de binnenstad kan worden neergezet!

In de pdfbijlage vind je meer informatie over de Kunstroute.


Met vriendelijke groet,


Leo Hoksbergen,
binnenstadmanager Kampen
l.hoksbergen@kampenpartners.nl
tel. 06-46281800

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media