Hoe werkt de actie

Iedere week, voor vier weken lang, zal er in de Brug een wegstreeppuzzel staan. De deelnemende winkeliers moeten worden weggestreept en de overgebleven letters vormen de oplossing. Iedere week worden er onder de correcte inzendingen drie Kampen Kado bonnen ter waarde van €10,- verloot. Ook zal er een winnaar worden getrokken die de super hoofdprijs wint aan het einde van de actie.


Voor de ondernemer:

Als u mee wilt doen als ondernemer zijn er veel voodelen, zoals:
  • 4 weken lang als deelnemer vermeld met een logo op de pagina.
  • de actie wordt middels een artikel als advertorial op de website van de Brug geplaatst waar u met naam bij staat.
  • Ditzelfde artikel wordt gepushed via Facebook, uiteraard ook uw naam erbij
  • Bij alle artikelen staat een link naar de website van de Kampen kadobon. Op deze pagina staat u als deelnemer weer benoemd.
  • Aan het eind van de actie wordt de winnaar op de foto gezet en dit artikel wordt ook weer gedeeld, waarbij uw bedrijfsnaam wordt genoemd.
  • De investering voor deze actie is €179,-, Dit is slechts €44,75 per week!

Met z’n allen zetten we de schouders eronder om de Kamper Kadobon tot een succes te maken. De weekprijzen aan deze actie worden door BrugMedia beschikbaar gesteld.

Doet u ook mee? Neem contact op met Roeland Tameling r.tameling@kampenmarketing.nl

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media