Marketing Oost organiseert in september en oktober op verschillende dagen een workshop over Ongehinderd Gastvrij. In Nederland leven momenteel ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking. Door de vergrijzing in Nederland wordt de doelgroep in de komende jaren alleen nog maar groter. Dit is een kansrijke doelgroep voor recreatiebedrijven. Daarom organiseert Marketing Oost een workshop "Ongehinderd Gastvrij" in september of oktober. Zie hieronder voor de datums en locaties:

Wanneer:

dinsdag 8 september 12.30 – 16.30 uur 
Locatie: 
Restaurant De Barones in Dalfsen


woensdag 14 oktober 18:00 – 22:00 uur

donderdag 15 oktober 13:00 – 17:00 uur 
locatie voor deze bijeenkomsten volgt spoedig!

Voor wie: ondernemers en personeel in recreatie en toerisme, VVV’s, eventorganisatoren, retail, cultuur, horeca, overheden en organisaties in Overijssel.


Meld u aan via deze link!


Aanmelden

Zorg dat u er snel bij bent, want vol = vol. Aanmelden kan tot 4 september voor de sessie van 8 september. Aanmelden voor de workshops in oktober kan tot 2 oktober.
Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen per training.
De kosten per deelnemer zijn €95,- excl. BTW.
Ondernemers die partner zijn van Zorgeloos Vechtdal kunnen dankzij de Leader subsidie in het Vechtdal meedoen voor €25,- per deelnemer.

De waarde van de training is €195,- excl. BTW.

Lees ook onze blog en de whitepaper over dit onderwerp op het KennisplatformOost!

Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met het Ondernemershuis Vechtdal georganiseerd.

Meld u aan


Bron: Markting OostBrug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media