Veel recreatieondernemers zijn momenteel tevreden over de huidige bezetting. In het naseizoen de bezetting op orde houden is ook een wens. Vaak komt er in die periode een andere doelgroep dan in het hoogseizoen. Bent u al voldoende voorbereid met passend aanbod?

In Nederland leven ruim 2,5 miljoen mensen met een beperking. Dit aantal neemt door de vergrijzing sterk toe komende jaren. Deze doelgroep is economisch interessant en heeft veelal voorkeur voor recreatie in het laag seizoen. De multigeneratievakantie is zo'n trend. In Kampen werken we aan het programma ‘Kampen All Inclusive’ om het aanbod te verbeteren en vernieuwen, zodat iedereen kan genieten van een vakantie of dagje uit. Ongeacht zorg- of hulpbehoefte, iedereen voelt zich welkom.

Hier vindt u het protocol met een aantal praktijkgerichte tips om uw dagrecreatief aanbod toegankelijk te maken. Speciaal toegespitst op de 1,5 m samenleving. Ongehinderd heeft het vastgelegd in een filmpje voor ondernemers. Ook andere steden werken hard aan inclusie, zoals gemeente Zwolle.
Lees daarnaast het whitepaper ‘Inclusieve vrijetijdseconomie & gezondheidszorg in Overijssel’. Dat staat boordevol informatie en inspiratie.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media