Een traditie die meer is dan een ‘gewone’ gift. Een middel om als ondernemer je dankbaarheid uit te spreken aan je medewerkers, klanten en zakenpartners. Maar wat kun je geven? En welke fiscale mogelijkheden heb je? Lees hier alle weetjes over het kerstpakket en laat je inspireren door wat anderen doen. Want met creativiteit, beleid en originaliteit kan het middel een doel dienen. Namelijk loyaliteit onder je personeel en je klanten.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau in plaats van dat standaard kerstpakket? Steun dan de ondernemers van Kampen en bestel Kampen Kado bonnen voor je werknemers. Juist nu. Kampen Kado is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels, horeca en andere plekken in Kampen. Kijk voor een overzicht van alle deelnemers en voor de mogelijkheden om online bonnen te bestellen op www.kampenkado.nl!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media