Op allerlei plekken in onze provincie spelen organisaties, verenigingen en ondernemers in op de anderhalve meter samenleving. De provincie Overijssel ondersteunt dit met een  subsidieregeling in de Overijsselse Aanpak: de Digitaliseringsvoucher. 

 

Digitaliseringsvoucher

Heb jij als retailer een goed idee om je digitaal te laten zien? Kun je digitaal nieuwe klanten bereiken of heb je ondersteuning nodig om je werkproces te digitaliseren? Vraag dan een Digitaliseringsvoucher aan.

Eindelijk die boost geven aan je webshop, een nieuwe digitale marketingstrategie opstellen  of samen met de andere ondernemers een online winkelstraat opzetten? De Digitaliseringsvoucher is breed inzetbaar. Voorwaarde is wel dat je een Overijssels bedrijf inschakelt.

De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van cofinanciering; de voucher dekt maximaal de helft van de kosten. 

De voucher kan vanaf maandag 13 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In eerste instantie is een totaalbedrag van 250.000 euro beschikbaar.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media