Uitnodiging online workshop over “Wat maakt uw merk bijzonder?”

Weet u het nog? In maart gingen we brainstormen over kansen om de kassa te laten rinkelen bij ondernemers in de binnenstad van Kampen. Dat was net voor de uitbraak van corona in Nederland. En nu is het moment aangebroken om de draad weer op te pakken. Sterker: het belang van een stevig merk en heldere keuzes voor uw bedrijf is alleen maar groter geworden. Kortom: Heldere keuzes, meer omzet!

Hoe sterk is uw merk? En hoe gaat u daar meer geld mee verdienen? De antwoorden op die vragen gaan we samen vinden tijdens de Online workshop

“Wat maakt uw merk bijzonder?”

Maandag 24 augustus 2020

Van 19.30 tot 21.00 uur

Via www.kampenhelpt.nl

Wilt u meedoen? Stuur dan een mailtje naar administratie@kampenpartners.nl!

LET OP: Iedereen die zich aanmeldt verdient ook een gratis ticket voor de vlogtrip naar Zutphen die we speciaal voor jullie organiseren op dinsdag 27 oktober.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media