Deze zomervakantie gaan we iedere winkeldag bezoekers mee op sleeptouw nemen langs winkels in de binnenstad. We brengen daarmee klanten bij jullie over de drempel! Daarmee heeft Kampen een nationale primeur, maar het levert jullie vooral meer omzet op. Direct en indirect. Het programma wordt gepromoot onder duizenden gasten in de regio.


Iedere dag dat de winkels open zijn organiseren we een bijzondere shopping tour onder begeleiding van authentieke Kampenaren. Met dagelijks een ander thema: maandag Sport Shopping, dinsdag Stijlvol Shopping, woensdag Sexy Shopping, donderdag Share & Fair Shopping, vrijdag Surprise Shopping en op zaterdag zowel Small Shopping voor kids en Shopping4men. Deze tours zijn allemaal tot 12 uur van tevoren te boeken via www.visitkampen.nl/zomer. Daarnaast is het programma te vinden in de vernieuwde Kampen Stadsgids app, die gratis te downloaden is via Google Play en de App Store.
Met de Shopping Tours worden bezoekers verleid om naar Kampen te komen op coronaproof plaatsen en tijden. We laten ze in de ochtend shoppen en zorgen ervoor, dat ze ‘in plukjes’ bij verschillende winkels langskomen. Niet met een standaard vaste route, want zo blijven we flexibel en kunnen we als het te druk is in een winkel makkelijk doorlopen naar een andere zaak.


Wat we van jullie vragen
Komt er een (klein) groepje met Shopping Tour begeleider bij je langs? Verwen ze een beetje, want ze hebben speciaal deze tour geboekt. Dus het is extra leuk als je
- Hen iets bijzonders vertelt over je zaak of over bijzondere producten die je verkoopt
- Hen een klein cadeautje of coupon meegeeft
- Hen op jouw geheel eigen wijze verrast

Bekijk nu al stiekem een sneak preview van de shopping tours.


Kosten en opbrengsten
De Shopping Tours worden 63x aangeboden in juli en augustus. Ze worden mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds, Kampen Partners en de Gemeente Kampen. Zo kunnen we de eigen bijdrage van tourdeelnemers laag houden. Daarnaast levert deze campagne nog een heel ander voordeel op: veel mensen zullen niet de tour boeken, maar worden wel verleid om op eigen gelegenheid te gaan winkelen in Kampen.


Flyer fietsparkeren

De gemeente heeft een flyer voor het fietsparkeren gemaakt die ook breed zal worden verspreid. Studenten van Landstede zullen deze rondbrengen. In de bijlage treffen jullie de digitale versie hiervan aan. De flyer kan ook gebruikt worden richting bezoeker of eigen personeel om uitleg te geven over het fietsparkeren. Met als insteek: hoe meer fietsen aan de rand, hoe meer ruimte in het winkelgebied voor de klant.


Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact met ons op via l.hoksbergen@kampenpartners.nl of bel 06-46281800.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media