Nieuwe stadsgids-app
Op dit moment wordt achter de schermen een hele nieuwe Kampen Stadsgids app gebouwd. In de app komen verschillende wandelroutes door de stad. De app is gratis te downloaden voor de Kampenaar en de bezoeker. En in deze nieuwe app is het ook mogelijk om voordeelcoupons, kortingsacties te plaatsen. Een leuke manier om de mensen naar jouw winkel, cafe, terras te krijgen? Wil jij meegenomen worden in de app? Stuur dan jouw aanbieding, actie naar r.tameling@kampenpartners.nl, dan zorgen wij er voor dat die opgenomen wordt in de wandelroute.

Alle liefs!
Welzijn Kampen heeft in samenwerking met RTV IJsselmond het initiatief genomen om een video-wens of bedankje te sturen in deze coronatijd. Wil je ook hierin ook een boodschap doorgeven aan iemand? Meer informatie vind je in deze link.

Update fietsparkeren

In de Oudestraat zijn voor de bezoeker op verschillende locaties fietsvakken aangebracht en ook de komende tijd wordt bekeken hoe dit bevalt en of er aanpassingen nodig zijn. Vanuit de gemeente wordt opgemerkt dat personeel de fietsen nogal eens in de stegen en de fietsvakken plaatst. Verzoek is of winkelmedewerkers hun fiets niet daar te parkeren, maar aan de randen van de stad, zodat de fietsvakken op de Oudestraat beschikbaar blijven voor de klanten en de stegen vrij om elkaar te kunnen passeren. 

Te druk om zelf te bezorgen? Maak gebruik van de collectieve bezorgdienst!
Ben je druk met het helpen van klanten in je winkel, maar krijg je ook nog bestellingen binnen die bezorgd moeten worden? Maak dan gebruik van de collectieve bezorgservice! Via Cycloon Fietskoeriers kun je je pakketjes voor 14.00 uur afleveren bij het servicepunt aan de Oudestraat 64 (Subway) waarna fietskoeriers zorgt dat je pakketje diezelfde dag nof wordt bezorgd bij de klant. Klik hier voor meer informatie over de Cycloon Fietskoeriers.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media