Na een succesvolle eerste uitgave van het magazine “Ondernemen in Kampen” komt Brugmedia in week 27 met een tweede uitgave van “Ondernemen in Kampen” en jouw onderneming kan hier in staan.

Brugmedia onderscheidt zich duidelijk van andere periodieken in de business-to-business markt. Met betrouwbare informatie, journalistieke onafhankelijkheid en altijd met één doel: de ondernemer verder te helpen met het bereiken van de doelstelling. Dus wil jij een betere naamsbekendheid voor je onderneming of wil jij met jouw onderneming een groter bereik creëren in de gemeente Kampen? Meld je nu aan bij Brugmedia om te adverteren in “Ondernemen in Kampen”.

Dit zijn de voordelen waarom je moet adverteren in “Ondernemen in Kampen”:

  • Het fysieke magazine “Ondernemen in Kampen” wordt per post verstuurd naar 2500 directeuren en eigenaren in de gemeente Kampen.
  • Er zijn 2500 magazines verkrijgbaar bij diverse afgiftepunten in de gemeente Kampen.
  • Kwalitatief hoogstaand magazine paper.
  • Journalistieke onafhankelijkheid.
  • Inspiratiebron voor ondernemers, met aandacht voor de huidige trends en ontwikkelingen.

Aarzel niet en help jouw onderneming naar een hoger te tillen door te adverteren in “Ondernemen in Kampen”!

Klik pdfhier voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media