Spacetime layers
App in ontwikkeling om live op de kaart te kunnen tonen dat je open bent én hoeveel vrije plaatsen je hebt. Ook voor kleine musea, kastelen, overheidsgebouwen en andere plekken met beperkte capaciteit is het een uitkomst. Door een timeslot te reserveren (en eventueel vast af te rekenen) zijn gasten verzekerd van een plekje en kan de eigenaar sturen op maximale bezetting. Volgende week gaan we van start met de aangemelde terrasjes, restaurants en café’s. Op deze schetsen zie je hoe zij straks kunnen aangeven hoeveel plek er is. Je stelt eenvoudig in hoeveel plaatsen er bijvoorbeeld op het terras zijn en met een simpel + en – knopje houd je bij hoe druk het is. De gasten zien op de kaart in één oogopslag waar ze nog terecht kunnen. Voor de duidelijkheid: we bieden dit geheel kosteloos aan! Nu en in de toekomst, dus maak je geen zorgen. https://www.linkedin.com/posts/patrick-trentelman_vorige-week-plaatsten-we-het-bericht-dat-activity6669560895707889664-Bo4L
filmpje: https://youtu.be/92zYX_aFeGw

Social distancing dashboard van Amsterdam
Een samenwerking tussen Amsterdam Institute for Metropolitan Solutions (AMS) en de TU Delft. Het Dashboard maakt stadsplattegronden die op straat- en buurtniveau laten zien of sociale afstandsregels kunnen worden gerespecteerd bij verplaatsingen in de openbare ruimte. Het biedt een overzicht van verschillende factoren - zoals de breedte van het voetpad en de locatie van bushaltes - die van invloed zijn op ons vermogen om regels voor sociale afstand (1,5 m) te respecteren.
https://covid19.social-glass.tudelft.nl/#14/52.3722/4.88072

Signaal als je te dichtbij komt
Niet zozeer informatie over binnenlandse app bouwers van visitor flows maar een internationale app die bezoekers binnen een museum erop attendeert als ze te dicht bij elkaar in de buurt komen:
https://observer.com/2020/05/social-distancing-devices-egopro-active-tags-help-museums-reopen/

Zicht op drukte
Heeft jouw locatie of bedrijf regelmatig te maken met grote drukte en bezoekersstromen? Dan is het belangrijk om aantallen bezoekers te monitoren en publieksstromen proactief te reguleren. Zeker in deze tijd! De Druktemeter is een klantvriendelijke oplossing om bezoekers vooraf te informeren over de drukte op jouw locatie.
https://druktemeter.app/

Checkgesprek
Vanaf heden biedt Checkgesprek.nl een digitale oplossing voor het uitvragen van eventuele corona klachten van gasten. Zo is er geen persoonlijk gesprek voor de deur of tijdens het maken van de reservering meer nodig.
https://checkgesprek.nl/ https://www.horecava.nl/nieuws/actueel/checkgesprek/

Terrasjeboeken.nl
Terrasjeboeken.nl is een initiatief vanuit de horeca. Het is ontwikkeld omdat deze tijd vraagt om richtlijnen zodat je wel kunt genieten maar de gezondheid van jou en je vrienden niet in gevaar komt. Je mag weer gezellig genieten op je favoriete terrasje maar dit kan alleen als we dit wel veilig, gecontroleerd en verantwoord doen. Terraseigenaren zorgen voor jouw veiligheid door gebruik te maken van terrasjeboeken.nl en de 1,5 meter regel toe te passen. Het voorkomt het zoeken naar een terrasje en onnodige verplaatsing van groepen mensen. Terrasjeboeken.nl is de oplossing. Boek nu jouw tafeltje buiten of binnen op een tijdstip die jezelf kiest en met wie, maak 1 euro over bij je reservering en je ontvangt een toegangsbewijs. Zo ben jij en je vrienden verzekerd van een mooie en een veilige plek. Proost op je gezondheid en geniet!
https://terrasjeboeken.nl/

BookMyDesk
Werknemers kunnen met de BookMyDesk app van Move4mobile eenvoudig vanuit huis een werkplek of parkeerplaats reserveren op basis van de beschikbaarheid. Dit kan voor een dag of dagdeel, voor één of meerdere dagen. Ook is reserveren van een tijdsblok voor de lunch mogelijk. De app laat real-time zien welke collega’s op kantoor zijn. Handig wanneer er overlegd moet worden. Via BookMyDesk kun je eenvoudig communiceren met je werknemers zodat zij continu op de hoogte zijn van alle noodzakelijke ontwikkelingen. Handig wanneer je je team wilt informeren over de do’s en don’ts op de werkvloer in verband met gewijzigde regels.
https://bookmydesk.com/


Deze informatie is afkomstig uit een nieuwsupdate van MarketingOost

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media