Om de ondernemers in de gehele gemeente Kampen te helpen met de herstart na de Coronacrisis wordt er een grote winkeliersactie georganiseerd waarbij vele prijzen te winnen zijn. De actie duurt zes weken (start di 26 mei en eindigt zat 4 juli).

De actie wordt 6 weken lang kenbaar gemaakt met een pagina in de Brug waar de deelnemende winkeliers op staan met naam. Iedere winkelier mag overigens kiezen wel pakket hij afneemt. Je bent al deelnemer voor nog geen 33,- per week!

De deelnemende winkelier is te herkennen aan de poster op zijn winkelruit en de stempel in zijn advertentie. De deelnemende winkeliers staan ook vermeld op de actiewebsite. Deze is straks te bereiken via een knop op brugnieuws.nl 


Meer weten?

pdfDownload dan hier de informatie via deze link en doe mee! 

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media