Je kon iedere dinsdagochtend al tussen 9 en 10 uur terecht bij het C-Team voor gratis online advies via www.kampenhelpt.nl. Maar omdat ondernemers vooral in de avonduren met hun vragen rondlopen, hebben we het spreekuur uitgebreid. Je kunt nu ook iedere woensdagavond tussen 20 en 21 uur al je vragen stellen tijdens het online spreekuur van het C-Team.

Hester, Johan, Dennis, Anja, en/of Lucas zitten voor je klaar. Je mag ook een persoonlijk consult op een ander moment met ons aanvragen. Bel of mail Roeland voor een afspraak: 06-17453490 /r.tameling@kampenpartners.nl.

Hier alvast wat inspiratie om slim in te spelen op de gevolgen van de Coronapandemie:
- De Meisjes van de Geerstraat verkopen verwenpakketten
- Camping de Boergondiër heeft het B-zet systeem ontwikkeld als toiletgebouwen weer open gaan.
- Hiawatha Actief lanceert pagina met ‘uitjes met ruimte’ om geschikt aanbod onder de aandacht te brengen.
- Diverse drive in, drive thru en pick up picknick concepten maken verkoop van streekproducten mogelijk, zoals bij Kalter Aardbeien, Landgoed de Uitkijk en Hotel Gaia.
- Escapebeleving voor thuis van Escape Zwolle en Experience Games.

En natuurlijk deze horeca oplossing:

steigers horeca

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media