Kampen is een mooie en gastvrije stad om in te wonen, te werken, te recreëren maar zeker ook om in te ondernemen. Voor de lokale economie is het belangrijk om bedrijven te interesseren om zich in Kampen te vestigen en om gevestigde ondernemers te koesteren en te laten groeien. Om alle ondernemers uit de gemeente Kampen te voorzien van de benodigde, belangrijke en vooral handige informatie heeft Kampen Marketing in samenwerking met ondernemerskoepel de Hanze de website www.bedrijveninkampen.nl ontwikkeld en gelanceerd.

De website bedrijveninkampen.nl laat toekomstige ondernemers zien dat Kampen veel te bieden heeft en geeft gevestigde ondernemers handige informatie. Je vindt er als ondernemer informatie over de verschillende bedrijventerreinen, ondernemersverenigingen, vestigingsmogelijkheden, de zakelijke agenda en evenementenkalender en de gegevens van diverse contactpersonen.

Bij de ontwikkeling van de website bedrijveninkampen.nl is er door Kampen Marketing samengewerkt met ondernemerskoepel de Hanze. Ondernemerskoepel De Hanze wil ondernemers binnen de gemeente Kampen versterken en op een professionele en gestructureerde wijze met elkaar verbinden. De website bedrijveninkampen.nl kan als informatieplatform actief bijdragen aan deze doelstelling.

De website bedrijven in Kampen is een website voor en door ondernemers. Momenteel wordt er op de website al veel informatie gepresenteerd. Mocht u belangrijke informatie missen dan nodigen we u uit om dat aan te geven middels het contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om zelf zakelijke agendapunten, evenementen en nieuwsberichten te plaatsen. Op deze manier wordt het een interactief platform en zal de informatievoorziening zo volledig mogelijk zijn.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media