In alle vroegte stond er dinsdag 24 september een uitgebreid ontbijt klaar in zalencentrum ’De Leuke Hanzestad’. De wekelijkse bijeenkomst van netwerkorganisatie BNI, chapter De Kamper Steur, kende een feestelijk randje. Om het tienjarig jubileum mee te vieren, rukte de Mobiele Felicitatie Eenheid uit.


Vroeg
Meestal komt de MFE aan het einde van de dag – na gedane arbeid – om een bijzonder moment bij een bedrijf of organisatie te vieren. Ditmaal trad de MFE bij het krieken van de dag aan. Het Kamper chapter van de jubilerende netwerkorganisatie BNI pleegt namelijk elke dinsdagochtend – voor gedane arbeid – samen met de aangesloten ondernemers te ontbijten. In het kader van het tienjarig bestaan van BNI-chapter De Kamper Steur waren nu alle ondernemers welkom om kennis te maken met BNI.

De MFE-delegatie liet zich niet kennen en stipt om half zeven stond de feestboog in de schemering voor de ingang van het zalencentrum. De eerste (alcoholvrije) cocktails werden bereid en vielen ook op de nuchtere maag in de smaak. MFE-aanvoerder Geert Meijering liet zich vervangen door collegawethouder Albert Holtland.
Lustrum
Business Network International bestaat binnenkort 35 jaar. Wereldwijd kent de zakelijke marketingorganisatie zo’n 255.000 leden, verdeeld over bijna 9.000 lokale afdelingen, chapters genoemd. Overijssel-West heeft sinds tien jaar een eigen chapter. Diens directeur, Jessica van Dijk, heette iedereen welkom bij het ontbijt. Ze stelde haar medebestuursleden Falko Lodewijk en Gerjan Visscher voor.

Deze gingen, nadat iedereen zich van drank en spijs had voorzien, de zaal in om bezoekers kort te bevragen. Joeri Blom is per 1 april lid en vertelde over zijn beweegreden om zich aan te sluiten.

Blom prees de betrokkenheid van de wekelijks samenkomende 33 ondernemers. Het idee achter de internationale franchiseorganisatie schuilt ’m in elkaar informeren en aanbevelen. Dit gebeurt op lokaal niveau maar kan zich wijd uitstrekken.


Presentatie
De herkomst van de aanwezigen toonde de wijde regio waarop het Kamper chapter zich richt. Naast Kampen, IJsselmuiden en Genemuiden waren er ondernemers en organisatoren uit onder meer Steenwijkerland, Steenwijk en Emmeloord. Eén onderneemster, die lid is van het BNI-chapter in Elburg, kwam een kijkje nemen bij haar buren.

Alle aanwezigen stelden zich voor. Gezien de grote belangstelling werd dit zeer kort gehouden. De pitches gaven een aardig beeld van de diversiteit aan aanwezige ondernemingen. Er bleek zelfs een ambtelijk medewerker aangeschoven te zijn. De ruime tijd die er na de inleidingen en de pitches over bleef, werd ruimschoots benut voor onderling bijpraten en kennismaken, zoals het een netwerkorganisatie betaamt. In Kampen al tien jaar lang met BNI.

Ondernemers die ook iets te vieren hebben, kunnen zich op deze website opgeven voor een bezoek van de Mobiele Felicitatie Eenheid via de website. Laat ons samen toosten!Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media