In september is het precies tien jaar geleden dat BNI de Kamper Steur feestelijk werd opgericht. Al 10 jaar lang komen ondernemers uit Kampen en omgeving wekelijks bijeen voor een ontbijtbijeenkomst. Onder het motto ‘geven loont’ gunnen ze elkaar omzet en delen ze zakenrelaties. De leden van het chapter vieren het lustrum graag in het bijzijn van zoveel mogelijk ondernemers uit Kampen en omstreken. Ze zijn van harte welkom om mee te doen met het feestelijke jubileumontbijt op dinsdag 24 september in de Leuke Hanzestad. Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-jubileumontbijt-bni-de-kamper-steur-69739670231

Inmiddels is BNI De Kamper Steur uitgegroeid tot een van de succesvolste BNI-business chapters van Nederland. Destijds zouden Wiebren de Boer, Corstiaan Schuld en Theo van den Brink nooit hebben durven dromen dat aanbevelingenmarketing in Kampen zo’n vlucht zou nemen. Samen vormden zij in 2009 het eerste leiderschapsteam van het BNI de Kamper Steur en al snel ging het crescendo met het chapter in Kampen. “Het zogeheten Kamper sausje heeft daar veel aan bijgedragen, vertelt De Boer,” die nu nog steeds lid is. “Wereldwijd staat BNI bekend om zijn strakke regels en agendavoering, maar hier lachen we veel en we knijpen ook wel eens een oogje dicht. Omdat we elkaar heel goed kennen bouw je vaak ook een persoonlijke band op. Voor veel van ons is het chapter niet alleen een businessclub, het voelt ook als een warme deken.”

Omzet
Dat aanbevelingenmarketing de chapterleden geen windeieren legt, weet De Boer als geen ander. Regelmatig mag de projectmanager van Weever Bouw zich netwerkkampioen van de maand noemen. “Dat wordt bepaald op basis van onder andere het aantal een-op-een gesprekken dat leden onderling voeren”, vertelt lidmaatschapscoördinator Gerjan Visscher. “Als ze elkaar immers goed kennen, kunnen ze elkaar ook goed bij een ander aanbevelen. Maar ook het aantal aanbevelingen nemen we mee. De omzet die uit zo’n BNI-aanbeveling voortvloeit, wordt meegenomen in het totaal van het chapter. Met een omzet van ruim 4,5 miljoen die de BNI-ers elkaar op jaarbasis gunnen, staat BNI de Kamper Steur momenteel landelijk aan de top, “ zegt Visscher. Hij is bij de BNI lid namens grondverzetbedrijf Visscher BV uit Mastenbroek. Het unieke van BNI is dat in een chapter voor elke beroepsgroep slechts een ‘stoeltje’ beschikbaar is. Als BNI-lid zit je dus als het ware steeds ‘vooraan’.

Concrete leads
Tijdens het jubileumontbijtop 24 september kunnen ondernemers uit de regio Noordwest-Overijssel de sfeer komen proeven en kennismaken met de BNI-leden. Ook kunnen ze ervaren hoe aanbevelingsmarketing werkt op basis van persoonlijke verhalen. Tussen de pitches van de BNI-leden door, is er alle gelegenheid om een vorkje prikken. Ook houdt Joeri Blom, executive director BNI West-Overijssel, een boeiende presentatie getiteld ‘het geheim van effectief netwerken’. Vanaf half 7 gaan de deuren van de Leuke Hanzestad open en kan er volop genetwerkt worden. Rond 7 uur begint het ontbijt en uiterlijk 9.30 uur is iedereen klaar om fris - en misschien wel met een aantal concrete, warme leads op zak - weer aan het werk te gaan.

Website: http://www.bni-overijssel-west.nl/overijssel---west-bni-de-kamper-steur-(kampen)/
Facebook: https://www.facebook.com/dekampersteur
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bni-de-kamper-steur

Meer informatie:

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media