Zoover is een Nederlandse website voor het verzamelen en delen van beoordelingen over vakantiebestemmingen. Kampen Marketing wil meer reviews en een hoger rapportcijfer op Zoover.nl. Want van feedback willen ze leren. En goede recensies leveren meer bezoekers naar Kampen op. Dat zorg voor meer inkomsten, meer werkgelegenheid en meer te beleven in de gemeente.

De Brug is mediapartner van Kampen Marketing en roept hierbij de hulp in van alle lezers. Doet u mee? Iedereen die een recensie schrijft op www.zoover.nl en daarin het woord ‘brug’ gebruikt, maakt kans op verschillende prijzen. De hoofdprijs is een ‘Fenomenaal weekendje weg in Hartelijke Hanzestad Kampen’. De winnaars worden met een limousine van huis opgehaald, waarna ze in Kampen worden ontvangen door burgemeester Koelewijn. Ook worden ze, onder begeleiding van een gastvrouw, op sleeptouw genomen door Kampen. Uiteraard wordt er ook even over de IJssel gevaren en krijgen de winnaars een overnachting aangeboden in Bed& Breakfast Polderpoort.

Behalve deze hoofdprijs is er een prachtige 2de prijs; 2 vrijkaarten om een wedstrijd van PEC Zwolle te bezoeken. Deze kaarten zijn voor de business tribune, waar u heerlijk genieten van een prachtige voetbalwedstrijd. De 3de prijs is een Kampen kado bon.

Bovendien wordt de lezer die de meest creatieve manier bedenkt om het woord ‘brug’ in zijn of haar recensie te verwerken beloond met een artikel met foto in de Brug en de bijbehorende website en social media kanalen. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

• “Als je de trein uitkomt zie je meteen de BRUG met de gouden wielen...”

• “Sinds kort is Kampen alleen over BRUGgen te bereiken. Het is een eiland geworden...”

Meer weten over de campagne van Kampen Marketing? Kijk op www.visitkampen.nl/zoover

Direct een review plaatsen? Ga naar www.zoover.nl/nederland/overijssel/kampen/beoordelingen en vergeet niet het woord BRUG te vermelden!

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media