Regio Zwolle biedt veel groeikansen. Kansen kunnen we alleen benutten als iedereen mee doet en iedereen hetzelfde uit zichzelf haalt. Op dit moment is dat nog niet het geval. Teveel mensen gebruiken hun talent niet of staan stil in hun ontwikkeling. Andere mensen staan langs de kant. Met elkaar weten we niet alle talenten te gebruiken en de kansen te benutten.

De Tafel van de Regio Zwolle
In samenwerking met alle partners in de driehoek onderwijs – economie en arbeidsmarkt hebben we via het netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle een Human Capital Agenda en programma opgesteld. Via deze agenda willen we ervoor zorgen dat iedere inwoner uit onze regio die kansen kan benutten. Zodat zij zichzelf kan ontwikkelen, met plezier kan werken, wonen en leven in onze regio. Als we hier in slagen beschikken ondernemingen en organisaties over voldoende, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Zodat werkgevers zichzelf blijven ontwikkelen en blijven groeien. Samen kunnen we dan innoveren en onze ambities waar maken. Wij praten  u bij over de ontwikkelingen in de Human Capital Agenda en zetten we via de Q&A alle actuele vragen rondom het Ontwikkelfonds op een rij. Heeft u vragen, dan horen wij het graag. Laat het Human captial agenda  weten middels onderstaand bel-mij-terug-button en zij nemen z.s.m. contact met u op.

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media