Wat gebeurt er precies in de kassen in IJsselmuiden? Ieder jaar nodigen de tuinders nieuwsgierigen uit om eens een kijkje achter de glazen wanden te nemen.

Van oorsprong tot afzet, van import tot export en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Tijdens Kom in de Kas kan de consument kennis maken met deze verrassende wereld die achter het glas schuil gaat. In IJsselmuiden namen tien bedrijven deel. De opening van deze 42e editie vond plaats op bij een nieuwe deelnemer: Uitgekookt Van Marle B.V.

Naast de teeltbedrijven doen dit jaar enkele andere bijzondere bedrijven mee die actief zijn in de keten. Zo deed Postuma, groothandel in aardappelen, groenten en fruit mee, en was Uitgekookt/Van Marle, een maaltijden-service- en cateringbedrijf te bezichtigen.

Foto: Richard Tennekes

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media