???? Kom op de eerste maandag van april naar de Miss Kampen Verkiezing 2019 met de grootste ???? Koeienparade  ???? van Kampen.

???? Op de eerste maandag van de maand april wordt om 16.00 uur in Kampen voor het eerst in de geschiedenis een feestelijke Koeienparade georganiseerd met de verkiezing van Miss Kampen 2019.

???? ???? Miss Kampen Verkiezing ???? ????
???? 16.00 uur
????️ Vanaf het Van Heutszplein door de Oudestraat Kampen
???? De Plantage

???? Tientallen koeien zullen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van de burgemeester van Kampen
Bort ????-lewijn. Na een parade door de Oudestraat vindt de jurering plaats op de Plantage.
???? Daarnaast wordt aan de populairste Koe ook een publieksprijs uitgereikt. Iedereen is daarom uitgenodigd naar de binnenstad van Kampen te komen. 
???? MultiVlaai ontwikkelt op dit moment zelfs een heuse Koeienvlaai. Zodat ook de eigenaar van de winnares in het zonnetje gezet kan worden. 
???? Op dit moment zijn er al meer dan 20 kandidaten ingeschreven via www.misskampen.nl. Kampen Marketing zoekt nog vrijwilligers die de kandidaten tijdens de parade willen begeleiden als poepvanger. Gratis aanmelden kan via administratie@kampenmarketing.nl. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.


???? Deskundige jury  ????
Iedereen mag meedoen aan de beoordeling van de koeien op 1 april. Naast de publieksprijs wordt de hoofdprijs uitgereikt door een deskundige jury onder leiding van burgemeester Bort ????-lewijn. De overige juryleden zijn Hans Klopper (bekend van zijn rol als scheidsrechter bij het TV-programma ‘Bommetje!’), de populaire vlogster Irma Knol van Libelle TV en Fré Helleman, voorzitter van de OVKampen.

???? Lees meer op www.misskampen.nl

Brug Nieuws

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media